Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick: Ett svar, som kan ge eko...

En överglad man från Baku
han träffar sin kompis säger du:
-Jag har mött vår Gud!
Jag går i glädjeskrud!
-Ja så kul! VAD SYSSLAR HAN MED NU...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-30 17:29



Bookmark and Share


  filosofian
Mysig! Blir så glad!
2011-04-30

  Herr Funderare
*ställer mig upp och applåderar, sedan slänger jag en ros till dig*
Verkligen en härlig text.
För dem som tror på Gud, kan man verkligen fråga sig vad han gör nu....*skrattar*
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt