Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick: Ursnabb är tiden!

En snabbsprinter ifrån Ruter
hörs om nya urets attributer
jo den har fint drag
den är bätte än jag
gör en timme på 50 minuter




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-01 08:51



Bookmark and Share


  ULJO
En mycket fyndig och skojig limerick som bara du kan skapa.
2011-05-02

    ADI Nehlin
fyndig och rolig :-)
2011-05-01

  Lubelu
Finess och humor!
2011-05-01

  Eva Langrath VIP
Underbara du lockar fram ettt leeende på första majs förmiddagen
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt