Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen från min barndom då min pappa och jag plockade vitsippor varje 1:a maj


Mamma fyller år


Vakna tidigt
Smyga ut tyst
Pappa och jag
Kort bilfärd
Bästa vitsippsstället
Plocka många
Stor bukett
Hem igen
Koka kaffe
Blåsa ballonger
Kaffekopp med fat
Vitsippor i vas
Snedskurna
Chokladbröd
Med pärlsocker på
Allt på brickan
”Ja må hon leva…”





Fri vers av Bringebruden
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-01 23:19



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Fint minne! Okrångligt och bra förmedlat
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden