Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närmare



de spunna
trådarna
flätas
i hemliga
mönster

binder
oss
hårdare
till
varandra

bildar början
till
vår kokong




Fri vers av bitch
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-02 14:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Herrlich!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

bitch