Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksägelse


Då friden lägger sig
i alla min sinnen
Julgranen pyntad och tindrig
väljer minnas glada minnen


Denna jul är ej som andra
Känner något speciellt i år
Vill ej längra någon klandra
Glädjen förtränger varje tår


Borta är vemodets dystra jular
från detta nya spår
Mitt hjärta jublar
framtidstro i mitt sinne sår


Jag kan bara förmedla mitt Tack
till Dig min ledsagare
Du till vars minne vi firar
denna högtid
Tack för allt beskydd
och all hjälp jag fått
Mitt liv kommer äntligen
att ordna sig och bli helt



 

 




Fri vers av Nic
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-12-23 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic