Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt vägval


Den dag jag äntligen gav upp
slutade stångas mot livet
det liv
jag med min tjurskallliga envishet
gjort allt för att fullfölja
det liv som fyllt mig med sådan ångest


Den dag jag äntligen gav upp
och kände tillit till livet
det liv
som var menat att jag skulle följa
den väg som var så mycket enklare
som fyller mig med glädje och värme


Den dag har nu kommit till mig
Min Andlige Mästare
har fyllt mig med tillit
om sitt beskydd
om sin vägledning




Fri vers av Nic
Läst 257 gånger
Publicerad 2005-12-24 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic