Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonknas





Tre timmar vaken
med skrynklande face,
ottan är tidig
och jag går i space.

Studsa i sängen
det skall jag göra,
lyssna på skvaller
med dövhetens öra.

Sen ska jag
lapa solsken i mjugg,
stappla på träben
och undvika hugg.

Drömma om solsken
och blommande dill,
kransen i håret
med saltfeter sill.

Sjunga om Kalle
han upp på spången,
temperaturen
hetaste sången.

Tackar för ordet
och lägger mig platt,
som nåldynan ligger
i rosenrabatt.






EM/2011





Fri vers av Madjori
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-03 07:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ena underfin text te morgongröten
poeten fäller ut alla känselspröten
får läsaren i rejält i gasen
ut o samla hästhov till minsta vasen
manar den till sillidillsillidill
och inte heller så litet därtill
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori