Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett löfte. Ditt löfte.

 

 

Varje ord låter som viskningen av en vind
Ganska svagt och lite sådär långt bort
Men jag vet, du menar allvar
Trots att jag inte hör dig så väl

Du krossar min själ
Äter upp allt jag är
Allt jag tänker på är dig

Misstag är redan gjorda och det är inte lönt
Att lära sig utav dem när
Man bara glömmer vad man lärt sig
Och gör samma misstag igen

Men dina ord rör mig som viskningar
Ett löfte och du försvinner
Precis som den dröm du visade dig vara
Lämnar mig kvar
Med besvikelsen
Och rädslan

Och jag vet inte längre vad som är vad
När allt förvandlats till en såndär dålig dröm
Som man helst vill glömma 




Fri vers av entusiasm
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-03 11:24



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Sitter i samma båt som dig.
Fint skrivet!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm