Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem var det?

 

 

Idag behöver jag inte oroa mig för något alls

Idag spelar inga demoner någon roll

För här är jag och idag är en bra dag

 

Behöver inte oroas för världens problem

Det löser jag

Jag vet inte hur

Men det dyker nog upp

Så småningom, ska du se

 

Vem sa att det var opåverkbart,

Livet?

Vem sa att man inte kan övervinna

Döden?

Vem var det som ljög och sa att

Ingenting kan någonsin bli någonting bra någonstans?

Vem var det som ljög?

Vem var det som lurade mig

Att tro att allt var falskt?

 

 

Jag kan

Skratta

Sjunga

Dansa

Springa

Leva

Som alla andra

Jag måste bara lära mig hur

Och jag börjar idag.

 




Fri vers av entusiasm
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-03 12:08



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Underbart!
Jag rös till, flera gånger.

Du är så duktig!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm