Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på målad ribba


på målad ribba
dröjer sig regndroppar kvar
- en ytlig spänning




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-03 13:56



Bookmark and Share


  thyra
Bildrik och finurlig haiku! Fint!
2011-05-03

  Deva
fin metafor!
2011-05-03

    ej medlem längre
just så ska en slipad hajkusse dras -> många bilder och liknelser dykade upp i min skallemoj! Tack!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP