Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar du mig ibland

 

 

Saknar du mig ibland
önskar du att jag fanns kvar, 
när du tittar upp mot månen ibland?

Visste du vart jag fanns,
men undvek att träffa mig,
visste du hur jag kände mig,
när ingen kom för att träffa mig?

Saknar du mig ibland
bara ibland,
medveten om
att jag redan är död,
men ändå andas mina lungor liv?

Är du medveten om
hur ingenting lever runt mig
bara du, 
och du kanske inte ens bryr dig om mig
längre.

Iallafall inte
tillräckligt
för att hålla mig
vid liv




Fri vers av entusiasm
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-03 18:02



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Vackert men smärtsamt.
Älskade verkligen slutet,
åh så bra!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm