Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grötrimm: Tack för maten den va god, häften spydde häften dog, nu ska jag berätta, om min bror.




Jul i Malmö och Rakajjer som Blodar

Malmös rakajjer

sparkar sönder

benet som just opererats

river ut trycker upp

arms in the back

in backyard

efteråt

entrevärd ser på

ser inget

efteråt

 

Malmös rakajjer

lånar plånbok mobil

från brodern med blodigt ben

i gatlyktans sken

i stridens hetta

skymtas kängor

med kraftig hätta

stålhätta

 

Världen skymtar

nått annat efteråt

 

Malmös rakajjer

hotar till tystnad


Siktar, prickar en tinning

släcker en tjallande trut

som så många gånger förut

rycker ut, tunga och mod,
spiller blod

Men Malmöitiskan bryter

på svenska

 

Broder Blod

Medvetslös

Samvetslös

Arbetslös

 

om han skriker

vem lyssnar

när rakajjer heilar

till Hitler




Fri vers av Andreas Safer
Läst 873 gånger
Publicerad 2005-12-24 11:40



Bookmark and Share


    Farmor
Rakajer, stridens hetta ,heiler
2006-01-15

  sol
uh..du förmedlar förmodligen en del av verkligheten.. och du gör det så starkt och bra. rakt , ärligt. gillar din stil på rubrik mycket..du har en helt egen stil..

"medvetslös

samvetslös

arbetslös





om han skriker

vem lyssnar"


ja...snyggt igen!
2005-12-26

    ej medlem längre
julefrid, julefrid...
Bra jobb!
2005-12-24

  Wretling
Ah gillar den !
2005-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Safer
Andreas Safer