Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetad från 2011


Vårdans

Du
fyllde mej med
dej

men jag gick dej
spårlöst
förbi

2011.05.03




Fri vers av Lena Renman
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-03 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman