Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sakernas tillstånd


VDN

1
Bulta banka
bara blunda brett och
bedyra

Hur har huvudsaken hunnit hit

2
Varför vältrar världen vilset

3
Ville vi vara vålnader
välriktade
varierande
vilseledda

4
Den här gamla kroppen rister
värker kvider gråter
vältrar sig i sur ensamhet

5
Det ENDA jag inte behövde

6
Vilse vilja ville vila


7
MEN
inget håller mej
samman




2011.05.03/Lena J Old (wo)men of rock-and-roll!








Fri vers av Lena Renman
Läst 472 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-03 23:42



Bookmark and Share


  Eline.P
Berörande. Sorg och uppgivenhet.
2011-05-09

  stella
Man får lust att dansa!
2011-05-04

  lodjuret/seglare VIP
Fin bild i din presentation.
Att bara cykla drar efter förändring. Ge havande is. Jag köper liksom modet. Någon omsorg passar rejält. Som timmar under växelverkan. Xtra ynnest zer åtrån även överallt.
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman