Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dej som jag älskat


Än är tid

Du gör världen fylld i mej
årets första skrik av lust

Låt mej flyga som en fågel över alla dina kuster
virvlande bäras fram av din kraftfulla mjuka hand
mot nya land

Än är tid att sträcka dessa grenar mot din sol
känna strålarnas glöd och frukter så spröda
mogna fram där inget tidigare växt


950228

(och redan då var det till dej!)
Favorit i repris eller något sådant





Fri vers av Lena Renman
Läst 461 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-03 23:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin
2014-02-07

  Eline.P
Låt mig flyga som en fågel över alla dina kuster...Lysande kärleksförklaring!
2011-05-09

  stella
Så kärleksfullt.
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman