Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svart ängel har tagit mitt hjärta

Jag ser hur du går där i solskenet som lyser på din bleka kropp. Solen lyser på dina svarta vingar som är brutna och brända. Men du är vacker, du tittar ner i marken och ser ut som om du skäms över dem. Du går fram till mig. Du ser mig djupt i ögonen och nästan viskar: Hej. Jag lägger mitt finger på dina läppar, så att du ska vara tyst. Du kysser mina fingrar, jag bara står där och låter mig tas över av dig. Du lägger din hand på min axel och smeker mig, jag blundar och njuter. Du kysser mig och jag känner hur din tunga letar sig in i min mun. Jag drar dig intill mig och känner dig andas mot min hals. Dina mjuka läppar letar sig fram vid min hals och nacke. Jag ryser och mina händer letar sig in under din tröja. Jag tar av den och smeker din varma rygg, du kysser mig och håller om mig hårt. Jag bara andas in dig. Jag ser dig djupt i ögonen och säger: Hej älskling. Jag lägger mitt ansikte på din axel och bara försvinner bort ett tag. Jag känner bara närheten från dig.




Fri vers av Malin Olsson
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-03 23:47



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
du är en begåvning
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Malin Olsson
Malin Olsson