Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag andas i dy.

 

 

Jag kan inte andas i denna dy
det kväver mig
inifrån och ut
dör jag lite varje dag

På alla sätt möjliga
har jag försökt glömma
vad jag inte längre minns

Jag saknar allting jag inte ser och hör




Fri vers av entusiasm
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm