Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Receptet : Massage med stuvade skulderblad och benådade lår

 

 

 




Tag en ihopknuten kropp

Placera på bordsskivan framför dig

Tillsätt drygt tre droppar livstillit

Knåda och knåda (inifrån och) ut i båda ändar

Banka kompromisslöst på

Låt välbehaget fortplantas, för sakta skynket för


Märk hur subjektet kommer djupare in i samt längre utanför kroppen


Vänd på varelsen

Strimla samtliga muskler i lämpliga längder

Torka bort exakt sju droppar sjukdomsskuld

Piffa till genom valfria duttanden

Anbringa den i alla avseenden avspända i uppvaknad ställning

Flyg iväg och förbered nästa lekamen

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 09:51



Bookmark and Share


  Nanna X
varför får jag bilder av hur man knådar polkagrisar på marmor?
2011-05-04

    prima donna
hahaha skrattar högt eftersom jag är massör så var jag ju tvungen att läsa denna, jag brukar marinera mina jag i olja och liniment :)
2011-05-04

  lodjuret/seglare VIP
du och the 777
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP