Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan Rom föll ca 400 har vår del av världen varit mer eller mindre splittrat i mindre regioner med många olika kyrkor och livsstilar Bilden: Bysantiska riksvapnet som kyrkokonst, som föll ca 1500




Som Bysantinska Fiskmåsar [rimvers]

~*~

Om någon kyrka eller religion hade fakta mer än arkeologi
och ny spådom färsk att förklaras med annat än magi

så skulle den naturligtvis vara på CNN och i varje tidning
för mänskligheten har alltid väntat på denna positiva nyhetsspridning

Det är väldigt lätt
att förklara allt ont med
att det måste vara ifrån Gud

och världen har svårt för att det
positiva framleta

det är inte meningen att människan ska se allt
som finns bortom dess gränser
att få veta det i detta nu

som bysantiska fiskmåsar
som minner om örnar

vi sväva fram och här framleva

LPWJ 05/05/11




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-05 05:36



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Hörde fiskmåsar utanför samtidigt som jag såg Exorcisten med Stellan Skarsgård anno 2004

om en kyrka anno 5

...en vanlig morgon...

Be well,
LPWJ
2011-05-05

  Ninananonia VIP
:)
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP