Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårhopp



ler
åt solen
som strålar
på mitt
sinne

ingen permafrost
här inte

bara några
snöhögar kvar

här och där




Fri vers av bitch
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch