Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvind



ljus och kärlek

minns en händelse

se i spegeln och förlåt

ljusboll som blir en vit duva

högre medvetande

var stolt av dig själv

förlåt dem som gjort ont

hitta din väg till framtiden

öppna dörren av guld

och gå in




Fri vers av Christine Sabel
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-05 17:20



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja det är viktigt att förlåta för att kunna gå vidare.
Jag går gärna in där genom dörren av guld.
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel