Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen.

 

 

Visst är morgonen jobbig

Med täcket som borde vara varmt

Lägger sig som en sten över dig

Oförmögen att ta dig loss

Med paniken som brinner i ditt inre

Hjärtat i halsen och eld i lungorna

Visst är morgonen jobbig

Medans kaffet bränns vid

Och frukosten kallnar

Ligger ditt täcke över dig som en sten

Och du vittrar bort

Sjunker in i madrassen

Andas i stötar

Önskar att det fanns hopp




Fri vers av entusiasm
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm