Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Rublev för din fina text
lånar lite av den



Tack Jesus

Tack Jesus för att du innesluter mig i din varma starka famn
mig och min familj
den fina dag du givit oss idag
i en frid och ro jag inte upplevt på många år



Tack Jesus för att du med din törnekrönta visdom
lett mig in på en ny väg i mitt liv
Den väg dit jag önskar mina nära och kära
ska kunna följa med



Tack Jesus för att du med dina sårmärkta händer läkt mina sår
och för att jag därför kan använda mina händer
att läka andras sår,
de i min närhet som därav har behov


Tack Jesus, för att du vägleder mig
Tack för allt gott och alla insikter
som kommer till mig




Fri vers av Nic
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-12-24 23:55



Bookmark and Share


  Rublev
din bönedikt doftar starkt av varm hoppfull glädje!
2006-01-07

  rebecca d
mycket vackert o rörande..TAck! :)
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic