Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till glädjen

Glädjen finns någonstans långt inom mig.
Vet att den kommer tillbaka i sinom tid.

Måste få läka först.
Det kommer åter att skrattas och skämtas hos oss.

Har varit ut och tittat efter vårblommor.
Det känns bra att se blåsippor som bugar så fint och
tussilago som lyser som små solar efter vägrenen.

Sjön ligger som en spegel och de små änderna guppar förnöjt iväg.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-05 20:05



Bookmark and Share


  Vind
Synen av vårblommor är i sig helande... Fint att du ger dessa vackra, sin tid.
2011-05-06

  Christine Sabel
åh så fint, jag hittade gullvivor mitt i Köpenhamn idag!
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP