Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småkakor


fikapaus och tystnaden
stammar sig fram genom tiden

småkakor och tiden
attackerar sig fram genom tystanden

på kanten vilar genomsnittet
balanserandes som så
som en kunglighet eller
vänlighet
utan gränser
helt så

vänner, mina vänner
alla dessa vänner som hälsar på
jämt och ständigt, ständigt och vänner
små, små kakor och vita, vita hål
stora, stora tystnader och
helt så

vi tar en paus
vi gör något helt annat

som ett modellflygplan eller
ett försök

du lär dig
snart så




Fri vers av Människa
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-05 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
målande, snyggt
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa