Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hudpoesi

 

du känns bättre än

mörkrosa badvatten

med blomblad,

den perfekta musiken

och iskall grön likör

på badkarskanten

när du tar mig på brösten




Fri vers av molly crayons
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-12-25 03:14



Bookmark and Share


  raphaela
Sensualism de luxe.
2005-12-26

  Roger VIP
Som du så fint beskriver det är känslan av en annan hud så mycket skönare än allt annat! Bra skrivet!
2005-12-25

    ej medlem längre
snyggt och sensuellt
2005-12-25

  Daniel_78 VIP
ajajaja, sista raden är ren som en klockslag,
jag viker mig i något mellan glädje och skratt
2005-12-25

  Smultris
Ohhhh.... Så annorlunda men härligt ;-)
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons