Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sista dans

Vårt sista kapitel var länge sedan förbi,
men vi höll kontakten och vägrade ge upp.

Vi vägrade låta ödet bestämma,
men ändå så splittrades vi på vägen.

I vår dans så tappade vi fästet och föll.
Vi insåg båda att hemligheterna blev för många,
till och med för våran vänskap.

Vi höll inte ut och se på oss nu.
Som två trasdockor på golvet.




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 200 gånger
Publicerad 2011-05-06 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II