Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det bara vore så enkelt


Varför pressar du mig när jag inte orkar?

Jag var nog mer trasig än vad jag trodde ändå,
jag som hade blivit så stark, så duktig.
Jag som äntligen klarade allting själv.

Men tydligen så var det ju inte så. Tydligen så går det ju inte.
Jag klarar inte av det här och tyngden på mina axlar växer.
Snart kommer jag inte kunna gå ut för alla kommer se den.

Dom kommer viska om det. Dom stora högarna på mina axlar.
Det kommer synas och jag kommer inte vilja vara där. Här. Någonstans.




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-30 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II