Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräkvarning



Om jag hade ett riktigt bra arkiv

så skulle jag sortera alla tankar

i fina små fack


Sortera bort de jag inte orkar tänka på

men som ständigt surrar i bakgrunden till allt jag gör


Ha de som låter skönt, lättillgängliga

varje dag


Sortera är inte jag

Inte alls


Alla, dåliga som bra


surrar fritt





Fri vers av Ivy-Jean
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-07 07:58



Bookmark and Share


  filosofian
De gör ju det. Bra text om att man inte kan sortera utan får ta det som det kommer.
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean