Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridfull till slut

I tider av nöd, då mitt hjärta skrikit,
då det har rivit sig på dina vassa kanter

Då har jag letat desperat efter ljuset,
som borde ha kommit

Jag ber med min innerligaste tanke,
att det värsta får vara över

Så att lugnet kan slå rot,
i min inre boning




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 270 gånger
Publicerad 2011-05-07 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian