Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiger

Du är nästan borta,
du fagra rovdjur

Länge har du betalat,
med ditt skinn

Fascinerande i sagorna,
bara en betalningsmetod

i vår tid




Fri vers av Cbastian
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-07 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian