Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är vackert i en underbar värld




Det löser sig, säger Timbuktu

Livet borde vara enkelt
Kan man ju tycka
att allt borde glida på
ingenting borde vara svårt

Timbuktu säger "det löser sig"
Och den här gången
tror jag att han har en poäng

Allting löser sig
bara man ger livet lite tid
att växa
att gro

Man måste ha tålamod

Och inte låta de små sakerna
komma för nära inpå.

Lite distans.

Lite rum för att slippa vara ensam
vill jag be om,
men det löser sig, sa Timbuktu,
så jag väntar
och väntar,
och väntar...

Men solen lyser inte så bra på mig just nu
så mitt tålamod tar snart slut
och jag ger upp lite
men det spelar ingen roll
för det löser sig, säger Timbuktu.

Så mina problem får vänta
till en annan dag?
Får mina känslor andas
om jag räknar neråt från tio?

I otakt.
eller i takt?




Fri vers av entusiasm
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-07 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm