Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets färger - Haiku

 

Ljuset blev ljusare

vitt - efter avgrundens svärta

kärlekens eld - röd




Bunden vers (Haiku) av Stjärnöga
Läst 493 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-08 02:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert !

Bild, form text! Allt! :)

Tycker mycket om ! :)
2011-05-29

  aol
vackert
2011-05-13

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-05-08

    ej medlem längre
Fin haiku och totalt bedårande bild!!!
Applåd!
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga