Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar på min begravning.

 

 

Jag är inte här idag.
Var god lämna ett meddelande efter tonen
eller ring imorgon istället
jag är inte här idag.

Jag är på min egen begravning och det händer ju sällan,
så man får ta tillfället i akt,
kan ju tyckas.

Snälla sluta ring
jag är inte här just nu.
Inget får störa en likvaka,
förutom några enstaka saltiga tårar.

Jag är inte här idag.
Kanske inte imorgon heller,
en vaka kan dra ut på tiden,
speciellt då det är jag som
arrangerat den

Telefonen fortsätter att ringa
men jag vill inte svara.
Och jag är den enda som dansar!
Men saker är bara tragiska om vi gör dem 
tragiska.

Så dansa för glatta livet
och stäng av den satans telefonen
glöm att du lever för en dag,
glöm att du är död för en dag
och bara dansa en stund.

Men nu är det över
och telefonen slutade aldrig ringa.

Du säger: "Jag har haft en spännande dag."
Jag säger: 
"Men vet du vad, jag har dansat på min egen grav."

KLICK.




Fri vers av entusiasm
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-08 11:03



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Åh, underbart.
2011-05-08

  Havre
Underbart.
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm