Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värt

När bergen började resa sig
ur den platta marken
visste dom inte
hur det skulle bli

Men dom tyckte nog
att det kunde vara värt
ett försök

Och det var det ju




Fri vers av stenhur VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-08 11:26



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
:) ... roligt...:)
2011-05-08

  walborg
Hänger inte riktigt med ...
2011-05-08

    ej medlem längre
En ny och fantastisk synvinkel . . .
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP