Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några korta ord som känns


Inga tårar

Inga tårar,
Ingen gråt.
Inga tårar,
Som rinner.
Inga andetag,
tas.
Ingenting.




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-08 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta