Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur smådjävlarna firar jul




Santa Nick Ritual [in nomine Santa]

***

Santa Claus = Satan's Curse
Elves = Evils
Christmas Tree = XXX Mass Orgy
Snowman = Skeleton
Jack Frost = Jack Off
Holy Star = Lucifer
Mistletoe = Missy Ho
Ho Ho Ho = Ho Ho Ho Homocide
Rudolph the Rednosed Raindeer = Belzebub the Bluenosed Braindead
Gingerbread Men = Gangsta rap clan
Grinch = Syrinx
Holy Virgin Mary = Unholy Vampira
Santa Lucia = Satanic Lucretia
Three wise men = Three Horsemen awaiting Pestilence

...that's the end of the rhymes-that-didn't-cost-you-a-dime
Santa Nick Ritual...Evil S has left the building!
(you know what S stands for...Satan or Santa)

LPWJ 06/11/07




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 580 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-09 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP