" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(under matchen..) "jag ska minsann störa...




mitt i zonen

 

 

 

*

för miljoner bokstäver
kan inte ha fel

 

 

*

vet du att alla
dina ord kan göra is

till isskulpturer

*

att alla dina
tystnader kan göra is

till vatten; till dis

*

att all din iskonst
kan göra tundran full av

sjungande dimmor

*

 

 

 

 

när jag åker över
stjäl dina puckar

 

och stormar dina
inre zoner


med miljoner ord

 

 

inga
nedsläpp

 

bara ljud

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-09 21:36



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket talande starkt och snyggt planerat =0)
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri