Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på google kanske...


vi talar inte riktigt samma språk men någonstans borde det finnas en översättare..

tiden stilla
sakta rör sig
inom utom
vet ingenting
våra språk
som inte är
kompatibla

förstår inget
och låter
det vara så

för svårt att
kämpa
även om jag tror
att du ännu
älskar

mår inte bra av
detta
så jag gömmer mig
på mitt sätt
och vet att du
ser mig
hela tiden

längtar
och samtidigt
så skönt ensam
utan alla krav
men kallt
utan din värme

det jag inte
förstår
är det som gör
mig rädd
och tvingar mig att


för stolt för
jag vet inte vad
faktiskt

vet inte längre
om jag älskar dig
men hela tiden
drömmer jag om
de drömmar
jag trodde att vi
delade

nuet
framtiden

och jag förbereder mig
för ett liv utan
eller
med
dig

dubbelt jag vet
men så är
livet
kärleken

och fastän du
stod stark
kan jag ej längre
känna
även om jag vet
att det är mitt
fel i mångt och
mycket

det jag stör mig på
är sådant som
egentligen skulle
kunna lösas genom
kommunikation

men som sagt
våra språk
går inte riktigt ihop
med varandra
vet inte om det finns
andra skillnader
som jag ej heller
kan acceptera
men jag inbillar mig det
ibland

just nu
saknar jag bara
din varma kropp
bakom min
i en trång säng
fylld av kärlek
och värme....




Fri vers av firefire
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-09 23:04



Bookmark and Share


  Anna*
Finaste vännen min, du skriver cjupt mänskligt och varmt. Kramar om och hoppas att du kommer tillbaka snart!
2011-09-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
klokkad relationsbetänkande alstring, härlig att läsa.
2011-05-10

  aol
så bra skriftat
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire