Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎07:50. Dagens Framtidsdikt



Jag vaknade av mig själv. Utan ingripande från
varken stat kommun eller Clas Ohlson.

Surrealismen från igår ligger bakom mig. Dagen idag
är futuristisk: Jag ska färdas med raketskor.

Entonigt klämtar min lilla klocka. Kärlekens hundar
gnäller under sängen. Vädrar blod. Mina koagel.




Fri vers av ulf olsson
Läst 537 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-10 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson