Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens röst

Tala varligt till mig
som viskningar i natten
och lindra min oro
kring glömda drömmar

Bär mig på vågor
mot kärlekens vatten
led mig med tydlighet
till stärkta broar

Sjung mig till sömns
med kärlekens toner
och låt mig få känna
att natten tillhör mig

Läs för mig ur boken
med livfulla tecken
och låt mig beröras
av kärlekens röst

Låt regnet få droppa
lätt mot min ruta
och bjud mitt sinne
en varligt nattlig ro

Vagga mig med varsamhet
till välbehövlig vila
och låt mig i drömmen
få känna livets goda

Tala ur ditt eko
med kärlekens röst
och bär mig i natten
till gryningens ljus




Fri vers (Fri form) av ULJO
Läst 471 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-10 12:01



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Underbart mjukt och ömt vidrör du kärlekens strängar ...
2011-05-17

    ej medlem längre
Underbart mjukt vidrör du med fina penseldrag orden i din dikt!

"Tala varligt till mig
som viskningar i natten

Tala ur ditt eko
med kärlekens röst
och bär mig i natten
till gryningens ljus"

Bokmärker!
2011-05-12

  walborg
Så varsam och fin dikt - som en bön.
2011-05-12

  mare VIP
Mycket fin dikt
2011-05-11

  Eva Helene VIP
Så mjukt och vackert, som bomull kring hjärtat.
2011-05-10

  anits VIP
Underbart och berörande skrivet
2011-05-10

    Bodil Sandberg
TILLFYLLEST BEDÅRANDE HYLLAR DU KÄRLEKENS VÄSENDE HÄR I DESSA VÄLFORMULERADE RADER!!ENORMT VACKERT!!
2011-05-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
V ackert gott
Ä lskligt flott
L eker du med
* orden blott
* som de bästa
* som oss har nått!
******************
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO