Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där man alltid är ett barn

När jag var liten
så var jag oskyldigt blå
men mina tänder var vassa
och ögonen var ihopknipta
Överväldigad av världen

Jag växte upp bland hiphop och hat
var ett "barnen av idag" och allting
kändes som glas mellan sylvassa tänder

Jag växte upp bland rosa ögonlock
och rött nagellack med blommor på

Och tack för det,
Ni har traumatiserat hela mitt liv.

Jag ser bara kilklackar mellan ögonlock jag ännu inte öppna!

Så nu är jag vad man kallar för "vuxen"
eller vad jag nu är

Ska vara mogen att dia mig själv
genom blodröda läppar

Och ja tack jag har smakat på gatan
och det var vasst att slicka på betong
I en stad
där man alltid är för liten.




Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 17:27



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Älskar slutet,
åh så bra!
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm