Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan för dig.

 

Jag hade så jävla lite kvar
men du kom
och du tog det som var kvar

och nu har jag ingenting

Fan för dig
med din vinnande stil
fan för dig 
med dina lysande ögon

Och fan för mig
som litade på dig.

Jag borde set att det var en one way-deal.
Du fick ta från mig
medan jag släppte ifrån mig
men ingen fick komma nära inpå dig.

Så du förstörde mig.

Varsågod och klappa dina smutsiga händer
fyllda av hat
jag klarar inte av denna tystnad du lämnade mig i

Jag vill säga att du aldrig var någonting
men sanningen är att du var allt
Men det togs ifrån mig.

Jag ville så gärna vara som du,
men jag inser nu,
att ingen,
ingen borde vara som du.

Så må fan ta dig
för att du dödade mig.




Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-10 20:51



Bookmark and Share


  Zelogath
Precis som jag kände och har känt väldigt länge
Väldigt passande för mig att läsa denna nu, för det var lite mitt budskap i texten jag precis skrev
Man känner sig så lurad
Och som en idiot
När man har gett allt men inte fått något tillbaka
Helt plötsligt är man en sten på marken
Som man antingen kan skita i
Eller sparka på
2011-05-11

  Fru Intighet
Känner igen mig!
Starkt och underbart, som vanligt min vän.
Du är så duktig!
2011-05-10

  Matilda Linnéa Tinér
starkt snyggt och bra!
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm