Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har hittat mitt Neverland.

 

Jag leker Följa John
med mig själv

ensam i ett ödeland
jag är personifierad Peter Pan

jag leter efter mitt neverland.

Jag ska aldrig bli gammal
jag ska aldrig bli ung
jag kommer aldrig bli något annat
än vad jag är just nu

Jag har hittat mitt Neverland
och jag flyger aldrig tillbaks till min stad
den är full av avgaser och barndomskval

jag vill aldrig tillbaka dit.

Jag leker Följa John,
och jag leder truppen
vi går dit jag vill
och jag dit jag vill

Jag går till ett Neverland,
ett ingenmansland

Jag ska leva kvar i barnets tankar
och alltid vara barnet som flydde verkligheten
till livet utan problem
utan samvetskval och tvivel

jag bor med älvor och sjöjungfrur
sedan jag flög iväg
med älvdamm

 

 




Fri vers av entusiasm
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-11 12:04



Bookmark and Share


  Zelogath
Den som ändå fick vara barn hela livet
Och slippa vardagens bekymmer
Otroligt fint
Jag kanske besöker dig i ditt Neverland en dag
2011-05-11

  Fru Intighet
"Jag ska leva kvar i barnets tankar
och alltid vara barnet som flydde verkligheten
till livet utan problem
utan samvetskval och tvivel

jag bor med älvor och sjöjungfrur
sedan jag flög iväg
med älvdamm"

Åh, jag gillar det starkt!
Bra bra bra
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm