Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lill Frejas höjder




Nu ska jag dansa
på Lill Frejas höjder,
svänga med kjorteln
och känna mig nöjder.

Niga till regnguden,
knixa med baken,
knirra med knäskål
och lätta på saken.

Åska med dunder
be om en bön,
låt det gå svallgång
i närmeste sjön.

Sen ska vi fröjdas
i Valhallas dalar,
allting nu dukat
i lusthetens salar.

Nu ska jag dansa
på Lill Frejas höjder,
svänga med kjorteln
och känna mig nöjder.







EM/2011













Fri vers av Madjori
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-11 14:09



Bookmark and Share


  ULJO
En fin text som förtjänar en bra melodi.
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori