Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maran

en dålig katt
kan lockas så lätt
som en grå råtta
som ingen kan

jag tror
men inte på
kanske det

han ville göra
skit fin skit
allting ordentligt!

som en perfekt himmel
som en perfekt himmel

den är grå
som den är blå
jag ville ha allt
som ingen kunde


idioti
av alla
kavajkvinnor
kajaksemester


tältsommar tältsommar
sommarfräsch som
vintervit.

ett blekt tryne
ett med prickar


en dålig katt
kan plockas så lätt
ett dåligt skratt
som släckes så


tätt inpå
det var då
det var


som en perfekt himmel
som en perfekt himmel











Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-12 00:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt balanserandes i skönstämmig anda
2011-08-15

  August L S
Bra dikt. Förtjänar kommentar, även om jag mest tycker att jag upprepar mig själv. Men ingen annan säger ju något.

Den är som en mara på något vis hela dikten. Som ett utrop mitt mellan sömn och vaka, när ingen ro finns att få i varken den ena eller den andra. Någon slags sörja av tillvaron, minnena och de onda drömmarna, i vilket man ska försöka leva sitt liv.

man är väl själv sin värste fiende. Går på samma minor gång efter annan.

Dikten ger mer en känsla än ett sammanhang. En slags kula av frustration och vrede rakt i plytet!
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP