Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I\'m drunk but I feel this


for all drunks night

jag tror att han inte älskar
mig
för han vill inte ha en puss
o när han är en gud med gitarren
går jag till nån annan för jag vet inte
vad jag ska säga

jag har till och med gamla
som jag ringer
till och hoppas ska svara
men han är så jävla hot
och ibland avlägsen så att
jag inte har en chans

och jag ser andra kvinnor
som han skulle kunna älska
han är så bra på att älska
förutom när han inte biter när jag vill

älskar dig gör vad som helst för dig
men när du kommer med kameran
stänger jag skärmen
trots allt har jag stängt mitt innersta
för dig ikväll


vi skalll ju busringa till jesus ikväll
och fucka upp hans svar på allt vi har
vi ska väcka han klockan halv fem
och han ska väcka sin fru
vi ska göra allt vi kan nu


fendergitarrer och cigarettsmoke
I love you but I don\'t know how to joke
so close to closing my eyes now
but I wanna know what happens tonight




Fri vers av volatile
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-12-26 01:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du, gumman..Jag tror att den har ar den jag tycker bast om av alla dina dikter, dels for att du leker med orden: busringa till jesus och sa vidare, dels for att jag kanner igen mig sa mycket. Kanske likadana sjalar som sitter vid varsin skarm? Du kanske fick fram dina tankar battre nar du var full just da?
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile