Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cigarett

allltså. seriöst
vem skulle bry sig om jag
ramlade ner för fönstret
här i min lägenhet

skulle jag ens göra mig illa
skulle jag ens tappa min cigarett

vem skulle bry sig om jag
tappade mig själv
utanför fönstret som en trasig
marionett


skulle jag ens göra mig illa
skulle jag ens tappa min cigarett




Fri vers av volatile
Läst 1093 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-26 02:05



Bookmark and Share


  Cassius Clay 2
fan vad bra!
2006-01-31

    BrokenHearted
mycket annorlunda....u go girl!
2006-01-05

    NoMi F
Ja du vem skulle bry sig
I bland frågar man sig det
Cigaretten i handen kvar
Fastklistyrad mellan fingrarna
trots ...
Rubriken är bra
Gillar ditt rim
Bra
2006-01-05

  volatile
okej well. den handlar inte om avvänjning från cigaretter. jag röker inte. bara kanske tre cigaretter om året.

its a bit deeper
2006-01-01

  Amy (F)
Håller med personen undertill.
2005-12-27

  Ola Rydberg
häftig annorlunda diktat
2005-12-27

    afrika
gillar början "alltså. seriöst" - talspråkigt effektivt.
tycker också om upprepningen av cigaretten
och vad de raderna innebär (är precis avvänjd men förstår
symboliken väl)
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile