Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som när himlen kysser havet

Som när himlen kysser havet

vid horisonten

och uppgår i ett evigt blått

för att aldrig släppa taget

så är du

underbar

trofast

och

oändligt ofattbar i din gränslösa kärlek
till mig, min Gid.

Hur ska jag

en liten människa kunna bestå

när varje atom

i mig vill dansa

när jag för ett litet ögonblick

erfar en helig himlakyss

och allt blir stilla runt omkring



Som när himlen kysser havet

vid horisonten

och uppgår i ett evigt blått

för att aldrig släppa taget.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 478 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-11 21:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Höga Visan 1:2-4
2011-05-12

  stefan.g
Så frisk och så ljuvlig text1
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion