Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skymningen brinner himlen av längtan

I skymningen

brinner himlen

av längtan

efter natten.

I en kaskad

av färger

välkomnas

den sammetslena

vila

där ständigt nya drömmar föds.

Likt diamanter glimma

hoppet

om en nyfödd morgondag

där tårar

är lika fjärran

som vintergatans stjärnebro.






Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-11 21:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-05-12

  stefan.g
Bra skriven, innerlig och bra! Tack för läsningen...
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion